www.vit-stroi.bia.bg 
 
   
   
   
 
 
 
ВИТ 70 - ПЛОВДИВ
ВЪТРЕШНИ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ - ПОСТАВЯНЕ НА ФАЯНС И ТЕРАКОТА, ЩАМПОВАНИ НАСТИЛКИ И МАЗИЛКИ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Строително-ремонтна и довършителна дейност - Строителни ремонти и услуги
 

ЗА НАС

ВИТ 70 - вътрешно-довършителни дейности

ВИТ - 70 е специализирана фирма за комплексни строителни ремонти и вътрешно-довършителни дейности и по-точно в комплексните решения, свързани със строително-ремонтните работи. Дейността включва изграждане на ВиК инсталации, ел. инсталации, поставяне на вътрешна изолация, Knauf, преградни стени, окачени тавани, мазилка, шпакловка, всякакви замазки, интериорно боядисване, както и поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и санитарното обзавеждане, последващо този процес.

Продължи към сайта на ВИТ Строй


Най-новата дейност на фирмата е направата на щамповани настилки и мазилки - щампован бетон, щамповани циментови настилки, щампована замазка, щамповани мазилки и т.н. Разработват се разнообразни щампи, наподобяващи естествени камъни с приложение за външни и вътрешни настилки и облицовки на стени, павета, екстериорни и интериорни елементи имитиращи морски миди, антични орнаменти, рисунки на пясък, щампа – дърво, гранит и много други. Използват се предимно за облицовка на къщи и вили, облицовка на камини, тераси, стълбища, за настилка на пътеки и алеи, тротоари.

Фирмата е с дългогодишни традиции и много изпълнени обекти, като в строителните ремонти са включени цялостно изграждане на водопроводни инсталации, електроинсталации, сухо строителство, поставяне на фаянс и теракота, мазилки, шпакловки и други. Извършва постоянен строителен контрол над своите обекти. Основно предимство е, че чрез наемането на ВИТ 70, Вие ще бъдете спокойни за изпълнението на цялостния ремонт във Вашия дом, офис, заведение. Можете да поръчате освен всичко по-горе изброено и смяна на дограма, врати, външна изолация.

Във ВИТ 70 Пловдив се съобразяват с желанията на Клиента като изпълняват първоначално планираните строително-ремонтни дейности качествено и в срок.

Материалите могат да бъдат закупени от Клиентите, както и да бъдат поръчани от Клиента, а закупени от ВИТ-70 при самото започване на ремонта.

* Алтернативен адрес на тази страница

Строителна фирма ВИТ 70 ЕООД


 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com